Süper Final’in ilk haftasındaki Fenerbahçe-Trabzonspor mücadelesine damgasını vuran olayın ardından PFDK’nın Emre’ye verdiği 2 maçlık ceza Sadri Şener’i çileden çıkarmış, Trabzon Başkanı ağır ifadeler kullanmıştı. Şener’e yanıt, Fenerbahçe Asbaşkanı Murat Özaydınlı’dan geldi. Twitter hesabından gündeme dair yorumlarını aktaran Sarı-Lacivertli kulübün yöneticisi, “Lütfen Sadri Şener’i ciddiye almayın” çağrısı yaptı. Yakın geçmişe dair hatırlatmalarda da bulunan Fenerbahçeli idareci, “Nisan 2011’de oynadığımız Gaziantepspor maçı nedeniyle 6222 sayılı kanuna muhalefetten savcılığa suç duyurusunda bulunmuşlardı ve bizler 3 Temmuz sendromunu yaşarken bir de bu ihbar yüzünden ayrıca gidip savcılarda ifade vermenin utancını ve üzüntüsünü yaşadık” diyen Murat Özaydınlı, ilerleyen sürecin kendilerini haklı çıkaracağını sözlerine ekledi. Camiasını süreci beklemeye çağıran Özaydınlı finali şu cümleyle yaptı: Elbet bir gün bu yapılanlar tarihin kara sayfalarında yer alacak ancak bizlerle ilgili bölümü ise bembeyaz bir gururla torunlarımıza miras olacak kalacak.
Yayın yasağı geldi
Bu arada Emre Belözoğlu, Beykoz 2. Asliye Hukuk Mahkemesi aracılığı ile hakkındaki haberlere dair yayın yasağı koydurdu. Şu ana kadarki haber ve yorumların hakaret, kişilik haklarına saldırı içerdiği belirtildi ve mahkeme aldığı kararda şu ifadelere yer verdi: Tedbir talep eden Emre Belözoğlu hakkında her türlü haberin görsel ve yazılı basında, internet ortamında, Televizyon, radyo, gazete ve tüm haber kuruluşlarında haber, röportaj, yorum veya benzeri şekilde tek başına kamuoyunu haberdar etmesinin ötesinde kişilik hakkını zedeleyici yayınların yapılmasının ve yayınlanmasının ihtiyati tedbir yoluyla durdurulmasına karar verildi.
fanatik
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
|
|||||
|